Приятели, колата ми е АР 146 1.4 96 год.взе малко да трака все едно е дизел един приятел ми каза че може да е от клапаните. Но трябва да разбера по някакав начин дали клапаните са с повдигач или с някакви монетки ако са с повдигач трябвало да смена 16 броя всеки един по 10 лв,а ако било с монетки само се регулирало. Моля някой ако е наясно да ми помогне и ако има идея от какво друго би могло такла да трака.
Известие
Collapse
No announcement yet.
съвет за клапани
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от petarpetar Покажи съобщениеПриятели, колата ми е АР 146 1.4 96 год.взе малко да трака все едно е дизел един приятел ми каза че може да е от клапаните. Но трябва да разбера по някакав начин дали клапаните са с повдигач или с някакви монетки ако са с повдигач трябвало да смена 16 броя всеки един по 10 лв,а ако било с монетки само се регулирало. Моля някой ако е наясно да ми помогне и ако има идея от какво друго би могло такла да трака.Кажи от къде си,колегите ще ти кажат къде да отидеш
BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit
Comment
-
И с датчика не бързай!По-често правят проблеми самите километражи и по-точно електронните им платки.Датчика е просто една намотка върху феромагнитна сърцевина и няма какво толкова да му се развали! потърси с търсачката,има доста теми по въпроса!За вариатора добре ти го казаха!
Успех!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
Comment